tisdag, januari 20, 2009

Beställd brödkorg...

... har nått sin nya ägarinna och det är dags att blogga om den. Ja, det är väl i och för sig inte mycket att säga. Ni vet ju hur mina brödkorgar ser ut nu för tiden. Jag sydde en liten korg också och skickade med som en liten bonus och som tack för hjälpen.Mönster: Eget
Tyg: Svart och mönstrat, tjockt bomullstyg samt vlieseline från Ohlssons Tyger.

6 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Jättesnygga som vanligt. Jag har äntligen fått min tygleverans från stoff och stil så nu ska jag försöka komma igång med syendet.
Hoppas du har en skön kväll
Kram/Veronica

Cantina sa...

Tackar! Hoppas att det kommer att gå bra med syandet! Snygga tyger du hade köpt!!

Fröken Eko sa...

Snygga brödkorgar!
Är inte så mycket för brödkorgar som sådana... vårt bröd torkar mest bort då ;) Men man kan ju också använda sånahär korgar till annat... Skulle passa bra med såna i vår toalett, bara man fick nån ordning och reda där. Borde t.ex. hänga upp de öppna hyllor vi talat om, i ca 5 månader...

/Fröken Eko

Cantina sa...

Tack Fröken Eko. Jag använder endast brödkorgarna när jag serverar. Annars ligger brödet i tryggt förvar i påsar. Men visst kan man använda korgarna till massa olika saker. Tex kan man sätta fast ett band i dem som krok så att man kan hänga upp dem. Många idéer finns.

Veronica Tingvall sa...

Vad tråkig att sonen är alergisk. Hoppas verkligen att det växer bort. Det är ju en sak att välja bort viss mat, en annan att tvingas avstå.

Säg till om du vill ha tips på recept eller olika substitut. Det går att göra det mesta utan ägg och mjölk bara man vet hur:-) Alla mina tårtor på bloggen är t.ex. helt mjölk och äggfria.
Kram/Veronica

paula sa...

åh så snygga brödkorgar.
Det är en mysig blogg du har ,tittar in rätt som det är .
Ha det bra