onsdag, januari 14, 2009

En tanke...

Oj, vilken uppslutning det var på min utlottning av smått&gott-korgen. Eller inte! Lite snopet måste jag erkänna, men det är inte mycket att göra åt. Är ni inte intresserade så är ni inte!

Igår kväll satt jag och stickade vidare på min sjal tills vännen Lina kom över. Vi hade en mycket trevlig kväll och det var roligt att ha lite tjejsnack. Kände att det var ett tag sedan. Lina frågade vad det var jag stickade och jag svarade
- En sjal.
- En till? frågade hon.
- Ja, jag kan bara sticka sjalar. Jag kan inte läsa stickbeskrivningar.

Då insåg jag hur begränsad jag är och nu har jag bestämt mig att jag måste lära mig hur man tolkar stickbeskrivningar.

7 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Oh, jag vill gärna vara med i utlottningen. Länkar och komenterar nedan också. Det är inte så svårt med stickbeskrivningar. Det tar bara lite tid innna man vanjer sig vid förkortningarna men jag är helt övertygad över att det kommer gå bra.

Hoppas du har en fin dag
Kram/Veronica

vickan41 sa...

Hej!
Jag vill vara med i utlottningen, det är så kul att sticka och man lär sig snabbt att läsa mönster

Cantina sa...

Jag har kikat på lite olika mönster och förkortningarna klarar jag nog av att utläsa. Det är översättningen till stickor och garn som är svårare. Jag behärskar inte mer än rät-och avig(?)-stickning.

Kul att ni vill vara med i utlottningen! Bra att ni skrivit kommentar till utlottningsmeddelandet för att vara med!

Assi sa...

Jag känner igen mig! Jag kan bra sticka sjalar och enkla vantar och så tvåändstickat. Jag har sett så många vackra saker på olika bloggar som jag skulle vara så lycklig över om jag kunde sticka. Jag är också dålig på att tyda stickmönster!
Assi

Cantina sa...

Det är förskräckligt att det ska vara så svårt att förstå stickbeskrivningar. Känns nästan som om man måste tillhöra någon hemlig klubb för att få ta del av översättningen till normalt språk :-)

Lina sa...

Oj vad besök du har fått och en hel del kommentarer också. Kul!

Så det är en tävling man ska ha alltså... hmmm får nog fundera på det där lite. Jag har ju faktiskt också passerat 1000 besökare och borde väl kunna åstadkomma någon sorts vinst va. Nu är jag ju ledig i 4 dagar så jag återkommer om det ;-)

Tack för igår! Mycket trevligt och precis vad jag behövde!

Cantina sa...

Lina - ja, oj, vad besökare jag fått och det är jätteroligt :)
Snart går jag om dig i statistiken ;) Just nu står det 1129 - 1140 maxantal besökare till din fördel! Om det nu hade varit en tävling och det hade varit viktigt vill säga!
Tack själv för häromdagen/kvällen! Mycket trevligt!!