söndag, januari 25, 2009

Ny symaskin på ingång!

Här har det varit lugnt på syfronten i helgen. Vi har haft födelsedagskalas och nya sysaxar väntar på att få klippa i tyg och det ska mätas med mitt nya måttband!

Jag hade önskat mig en ny symaskin men hade inte så stort hopp om att få en så jag bestämde att jag istället skulle ge mig själv en ny maskin. Så i lördags tog jag med familjen för att gå till symaskinsaffären där jag tidigare fått hjälp. Det var stängt. Väldigt snopet!

Men i morgon tänker jag ge mig ner till symaskinsaffären och ge mig själv min födelsedagspresent!

5 kommentarer:

Helena sa...

Grattis! Vad kul med ny symaskin!

Cantina sa...

Tackar!! Ja, jag ser verkligen fram emot den nya maskinen. Det är väl inget större fel med min gamla, men det är lite gammal och lite enkel och när man syr elastiska sömmar måste man ha hela tyget på fel sida om nålen.

Samtal från min trädgård sa...

Vad fin blogg du har! Och vilka fina saker du gör! Kom in av en slump när jag sökte på ny symaskin, som jag gärna vill ha! Jag är nyfiken på vad du väljer för modell.

Veronica Tingvall sa...

Tack för den jättefina korgen. Väldigt trevligt att få lite besök också. Tog ett tag innan jag kopplade, man blir lite konstig när man går hema hela dagarna, hjärnan blir liksom helt degig.

Nu fick du se att jag verkligen går runt i mitt ull-underställ hela dagarna:-) Jag måste ha sett ut som ett troll med otvättat hår och allt...

Hoppas du får en härlig kväll. Min nätkurs börjar om några minuter så jag bar bänkat mig i soffan med myskläder, te och böcker. Det är verkligen skillnad mot att gå på vanlig föreläsning.

Kram/Veronica

Cantina sa...

Veronica - det var jag som var virrig. Jag trodde inte att du var hemma så jag visste knappt vad jag hette när du öppnade för jag var helt oförberedd på att träffa dig. Att ditt hår var otvättat såg jag inte ens och inte heller ullunderstället, men huvudsaken är ju att man trivs hemma. Själv går jag med mina nya skinntofflor och en sunkig tröja på mig just nu!