fredag, januari 16, 2009

Rösta gärna!

Jag har så svårt för att bestämma mig för vad nästa projekt ska bli. Just nu ska jag sy ett nyfödingset och ett set till syskonet. Men efter det vet jag inte vad jag ska ta mig an.

Jag har gjort en omröstning till höger ->
Hjälp mig gärna att bestämma mig!

Allt utom kjolen till mig är lite större projekt som kommer att ta några dagar (veckor?) så jag vill ju inte gärna börja med alla för risken är att inget blir klart.

Virkväskan ska innehålla två större fack - ett till garner och ett till aktuellt arbete. Det ska finnas plats för virknålar och stickor i nummerordning och även sax och synålar. Var sak ska ha sin plats...

Prinsessklänning de lux kommer att sys i vackert tyg och brokad i färgen ivory/ljusgult som grund. Det ska vara puffärmar och mycket volym och tyg i kjolen. Den kommer att ha detaljer såsom glittriga kantband och eventuellt små rosor i kjolen. En "riktig" prinsessklänning alltså. En sådan där som jag själv ville ha när jag var liten!

Kjolen till mig kommer att vara en rätt vanlig kjol som är knälång (straxt under). Den kommer att vara snäv upptill och ha vidd i nederkanten. Den kommer att sys i ett grövre tyg som går i brunt.

Trådrullehållaren kommer att vara en förvaring för trådrullar. Den kommer att formas så att man direkt kan se färgen på tråden men samtidigt inte ta massor med plats. Den kommer att snickras ihop av små träribbor med borrade hål där rundstavar kommer att limmas fast. På dessa rundstavar kommer sedan trådrullarna att sitta.

Nu har jag gett er en liten försmak på vad som komma skall. Vad som kommer först bestämmer NI!!

7 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Vilken bra idé med omröstning. Jag tycker att alla projekten låter jättekul och spännande men jag röstade på virkväskan eftersom jag skulle behöva lite inspiration där:-)

Hoppas du får en fin fredag
Kram/Veronica

Cantina sa...

Tack!! Jag tänkte inte ens att det var en speciellt bra idé. Jag behövde bara lite hjälp :)
Ha en trevlig em och kväll.
// Catrin

Retro Elephant sa...

Hihi, kul idé. Måste provas någon gång på min blogg :)

//Lina

Cantina sa...

Ja, gör det! Det blir ju lite spännande att inte veta ritkigt vad man ska göra om en vecka :-)

Anonym sa...

Hej, kikar förbi och passar på att säga att du är otroligt duktig! Kram Jenny

Cantina sa...

Åh, tack, Jenny! Sådana ord värmer :)

FrökenC sa...

Hej! Klart man vill vinna en snygg korg :D

Kul det här också med omröstningen... jag röstade på virkväskan... :) såklart!!!