onsdag, juli 01, 2009

Lite sytt och lite handlat

Oj, här har man passerat 5000 besökare när man varit borta. Eller borta och borta förresten - bara för att jag inte hunnit/orkat skriva innebär det inte att jag inte har surfat runt och kikat på andras bloggar.

Sytt har jag också gjort! Två kjolar till mig själv har det blivit. Dessutom en kjol och ett hårband till Elin som jag i och för sig sydde för ett tag sedan men som jag inte har bloggat om.

I helgen var vi till Söderköping och jag övertalade familjen om att vi var tvungna att gå in på Jofotex som alla pratar om så varmt. Vid första anblicken tyckte jag inte att det var så mycket men när jag kom till jerseytygerna och muddväven så blev jag paff - så mycket olika tyger. Det var jättesvårt att välja - jag ville ha nästan allt! Det blev dock inte så mycklet handlat. Det var för mycket att välja på, men jag kom i alla fall därifrån med två randiga jerseytyger, ett grått klänningstyg till mig, och ett svart tyg till ett par byxor till mig. Och så lite smått och gått - ett gratismönster, tryckknappar och blixtlås.

När vi stod i kassan sa Elin med sin allra varmaste och kärleksfulla röst
- Mamma, jag ÄLSKAR ...
Sedan hörde jag inte var hon sa men kände att "dig" hade passat bra in. Jag frågade vad hon sa och hon säger igen men samma kärleksfulla röst
- Jag sa, jag ÄLSKAR rosa!

Lite snopet var det allt :-)

Jag har börjat sy på projektet prinsessklänning. Jag hade ju en omröstning på min blogg för väldigt länge sedan där jag frågade vilket mitt nästa projekt skulle bli. Prinsessklänning fanns med som alternativ men vann gjorde virkväskan. Nu har det inte blivit någon virkväska eftersom lusten försvann och tiden också i och med att jag fick ett nytt uppdrag på jobbet. Nu blir det dock en prinsessklänning trots allt eftersom Elin fyller år snart och har vid flertalet tillfällen frågat efter prinsessklänningen. Så nu sys det för fulla muggar.

1 kommentar:

Evas Passion sa...

Later underbart med prinsessklanning,hoppas du satter ut bild!!!Harligt med en tygaffar som har stort sortiment...det saknar jag harenere....fanns innan en men den flyttade.....ha en bra dag!!!