måndag, januari 26, 2009

Nya symaskinen är här!

Sitter här och beundrar min nya symaskin. Idag hade affären öppet så jag fick med mig maskinen hem. Jag har packat upp den och läst bruksanvisningen från pärm till pärm. Vilka finesser det finns!

Nu undrar ni säkert vad det är för symaskin och så klart ska jag berätta det. Det blev en Janome Sewist 625E. En basmodell med allt jag kan tänkas behöva (tror jag i alla fall). Funderade ett tag på att köpa en mer avancerad symaskin, men efter lite diskussion med butiksägaren kom vi fram till att jag inte behöver någon mer avancerad än den här. Jag provkörde i affären och den är tyst och kör bra så det här kommer att bli bra. Jag har dock inte sytt något här hemma ännu. Lade tid på att läsa bruksanvisningen istället. Men jag är SÅ nöjd!

Janome Sewist 625E
Bild hämtad från www.janome.se

5 kommentarer:

Lina sa...

Han är smart din man. Nu kan vi ju faktiskt ha syjunta flera gånger i veckan ;-)
Längtar till onsdag då jag också får läsa bruksanvisning.

Marie sa...

Grattis till din nya symaskin och grattis i efterskott! :)
Jag köpte en ny symaskin av samma märke för ett år sedan. Jag har fortfarande inte testat den. Jag tror att jag är lite feg.... :)

Cantina sa...

Men Fröken Elsa!! HUR kan du ha en ny symaskin som du inte ens har testat??? Det kliar verkligen i mina fingrar att få testköra min ikväll!
Du får väl skapa dig ett litet mål att ha åtminstone testkört den innan något visst datum. Sy något lätt. Ett kuddfodral eller nåt som bara är raksöm och sicksack och inga svåra vinklar och vrår. :-)
Lina - Ja, nu blir det syjunta :D Förstår att du längtar till i morgon då du får din maskin!

F . A . E - Mjuka kläder för goa barn sa...

Grattis till ny maskin:-)

Samtal från min trädgård sa...

Grattis till den nya symaskinen, nu måste jag alltså också i väg och titta på en ny. Bra tips du gav, vad kan behöva, har tittat på dem du rekommenderade. Det finns en affär här i staden och på lördag ska vi till Stockholm och där finns det flera.